Het ministerie van VWS en de Tweede Kamer willen na ruim twee jaar ervaring graag weten hoe het Zvw-pgb verloopt. Er is hier eerder onderzoek naar gedaan, maar toen hebben budgethouders hun mening niet kunnen geven.  Per Saldo vindt dat juist de ervaringen van budgethouders in beeld gebracht moeten worden. Daarom vragen wij alle budgethouders die een pgb van de zorgverzekeraar hebben, een vragenlijst in te vullen. U krijgt hierdoor de kans een waardevolle bijdrage te leveren aan de verbetering van de dienstverlening.

Meedoen

Via de link  www.resned.nl/pgb-Zvw kunt u een unieke inloglink voor het onderzoek aanvragen. Deze krijgt u per omgaande in uw mailbox. Vervolgens kunt u daarmee doorklikken naar de vragenlijst. U kunt de vragenlijst tot uiterlijk 10 november 2017 invullen. Ga naar: www.resned.nl/pgb-Zvw en de rest wijst zich vanzelf.

Onafhankelijk bureau

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijk onderzoeksbureau ResearchNed uit Nijmegen in opdracht van het ministerie van VWS.

  • Voor vragen over het onderzoek kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen via telefoonnummer (024) 3594488 of e-mail onderzoek@researchned.nl.
  • Begin december wordt aan het ministerie van VWS gerapporteerd over het onderzoek. Het onderzoeksrapport wordt daarna openbaar gemaakt via de websites van de Rijksoverheid, PerSaldo en ResearchNed.