Vragenlijst Budgethouder in de coronacrisis

We realiseren ons dat de verspreiding van het coronavirus en de daardoor getroffen maatregelen een behoorlijke impact op je leven heeft. Hoe pakken de maatregelen voor jou als budgethouder in de praktijk uit? Kun je je zorg en/of ondersteuning goed regelen? Waar loop je tegenaan? Wat baart je zorgen richting de toekomst? Laat het ons anoniem weten via onze vragenlijst.

Doe mee

Voor ons is het belangrijk te weten hoe het nu met je gaat. Jouw mening en informatie is voor ons belangrijk om je belangen goed te kunnen behartigen bij de overheid, gemeenten, zorgkantoren en zorgverzekeraars. En daarnaast bij onder meer organisaties rond vervoer  en onderwijs. Het is noodzakelijk om deze keer op keer in te brengen. Samen met jou krijgen we oplossingen voor elkaar. Ook (straks) in de 1,5 meter samenleving is dit van groot belang. Daarom vragen we 15 minuten van je tijd om onze vragenlijst volledig anoniem in te vullen. Ook een naaste en/of wettelijk vertegenwoordiger kan de vragen namens de budgethouder beantwoorden.

Vragenlijst

De termijn om de vragenlijst in te vullen is afgelopen.

Onze steun

Verstrekkers moeten zich aan de gemaakte afspraken houden. Heb je vragen over jouw situatie of ondervind je problemen? Neem dan vooral contact op met onze adviesmedewerkers via [email protected] of spreek het antwoordapparaat in. We nemen dan contact met je op en kunnen je helpen bij het vinden van een oplossing.