Update maatregelen coronavirus voor budgethouders

Vanwege de maatregelen rond het coronavirus zijn wij tot 6 april 2020 per mail bereikbaar. Of spreek je vraag in op ons antwoordapparaat. Je kunt op die manier al je vragen over het pgb stellen. We nemen contact met je op. Onze cursussen gaan niet door. Voor alles geldt dat de maatregelen van de overheid leidend zijn.

Wat kun je doen?

We begrijpen dat je je afvraagt of je zorg door kan gaan. Alle zorgverleners in Nederland blijven in principe aan het werk. Neem contact op met je zorgverlener(s) hierover.

Heb je geen enkele hulp meer? Dan kun je voor een oplossing ook bellen met je gemeente, je zorgkantoor of je zorgverzekeraar.

Als je denkt dat je zelf het coronavirus hebt, neem dan telefonisch contact op met je huisarts of de GGD.

Het Rode Kruis heeft een hulplijn geopend voor ouderen en zieken. De hulplijn is volgens de organisatie bedoeld voor de kwetsbaarste mensen, zoals ouderen die door de corona-uitbraak hun huis niet uit kunnen, maar ook voor zieken en de mensen in hun omgeving. Daar kun je terecht met vragen rond het coronavirus. Het nummer is 070 44 558 88.

We zijn bezig om antwoorden te krijgen op allerlei vragen. Hou onze website en sociale media in de gaten. Zodra we deze antwoorden hebben, delen wij ze met je.