De Nationale Hulpgids organiseert weer de ‘Hulp van het Jaar verkiezing’. Zorgvragers, zorgverleners en familie kunnen van 14 tot en met 26 oktober hun favoriete hulp nomineren.

Waarom?

Dagelijks ziet de Nationale Hulpgids veel bijzondere zorgverleners en zorgaanbieders op hun website voorbijkomen. “Deze mensen verdienen extra aandacht”, vindt directeur Tom Verhagen. ¨Alle mooie verhalen die ik en mijn collega´s elke dag zien, willen we graag met de wereld delen. Juist in onzekere tijden waarin de nadruk steeds meer ligt op zelf doen en burgerparticipatie.¨

Hoe?

Verdient uw hulp, familielid, buurman, of collega de titel ‘Hulp van het Jaar 2016’? Laat dan uw waardering blijken door hem of haar te nomineren vóór 27 oktober.  Uit alle nominaties zal een commissie tien genomineerden selecteren die vervolgens kans maken op de felbegeerde titel ‘Hulp van het jaar 2016’. Het publiek mag vervolgens een stem uitbrengen op een van de tien en degene met de meeste stemmen wordt ‘Hulp van het jaar 2016’.

Waar letten we op?

Het draait in de ‘Hulp van het Jaar verkiezing’ om het persoonlijke verhaal achter de nominatie. Waarom verdient deze persoon de titel ‘Hulp van het jaar’, en welke impact heeft hij of zij gehad op uw leven? Vertel het ons en nomineer hem of haar!

Meer informatie

Voor meer informatie gaat u naar www.hulpvanhetjaar.nl