Problemen met zorg in Eindhoven? Meld het ons!

Per Saldo ontvangt regelmatig signalen over problemen met het verkrijgen van een persoonsgebonden budget (pgb) en goede zorg in Eindhoven. Heb je hier ook ervaring mee? Laat het ons weten.

Wij hebben je signalen en ervaringen nodig

Sinds 1 januari is veel veranderd in de zorg in Eindhoven. Helaas zorgt dit regelmatig voor problemen. Daarom hebben wij jouw ervaringen en signalen nodig. Zo kunnen we anoniem de problemen die spelen in Eindhoven duidelijk maken aan de vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en aan het ministerie van VWS.

Ook de SP Eindhoven heeft een speciaal meldpunt opgericht. Via het Eindhovens Meldpunt Zorg (EMZ) wil de SP de structurele problemen in de zorg in kaart brengen. Meldingen worden aan het eind van het jaar (of eerder wanneer actie nodig blijkt) anoniem aan de wethouder aangeboden.

Signalen die wij over Eindhoven ontvangen zullen wij, mits je daarvoor toestemming geeft, aan het EMZ doorgeven. Natuurlijk bekijken we ook of wij je direct kunnen helpen. We kunnen je advies geven of ondersteunen bij het maken van bezwaar tegen een besluit van de gemeente. Daarnaast heeft Per Saldo ambassadeurs die actief zijn in de gemeente Eindhoven.

Hoe doe je een melding bij Per Saldo?

Je kunt je ervaringen mailen aan [email protected]. Geef in je mail aan of je toestemming geeft voor het doorgeven van jouw signalen aan het EMZ.