Pgb en corona, meet-up speciaal voor budgethouders

Het vaccinatieprogramma is in volle gang, hoe verloopt dat? Hoe zit het met de zorgbonus voor pgb-zorgverleners? Hoe is het geregeld met de niet-geleverde zorg vanwege coronabesmetting? Heb jij, budgethouder of pgb-ouder-/wooninitiatief, hierover vragen of ben je er niet zeker van of je alles goed hebt begrepen? Helaas kun je je niet meer opgeven voor onze meet-up van aanstaande maandag 25 januari 2021, maar kun je de opname van de meet-up naderhand terugkijken.

Het zijn onzekere tijden waarin we allemaal veel vragen hebben. Steeds weer blijkt dat budgethouders hierin een aparte positie innemen: je bent werkgever en zorgvrager tegelijk. Als vereniging moeten we de overheid steeds weer attent maken op deze speciale omstandigheden. Logisch ook dat er juist onder budgethouders en pgb-ouder-/wooninitiatieven veel vragen leven. Om hier antwoord op te geven, organiseren we een ‘meet-up pgb en corona’. Een korte digitale Zoom-bijeenkomst over de pgb-onderwerpen die nu het meeste spelen voor budgethouders en pgb-ouder-/wooninitiatieven. Geef je snel op want vol=vol.

Programma

Via de chat kun je jouw persoonlijke vragen stellen, terwijl onze directeur Aline Molenaar je bijpraat. Over de stand van zaken, over wat Per Saldo doet, wat er inmiddels is geregeld en wat wij vinden dat er nog geregeld moet worden. Vervolgens zullen onze voorlichters verder ingaan op de praktische regelingen voor budgethouders en ouder- en wooninitiatieven. We sluiten af met het beantwoorden van tijdens de meet-up gestelde vragen.

Tijd en plaats

  • Maandag 25 januari 2021, van 15.00 tot 16.00 uur.
  • Via het digitale programma Zoom. Na aanmelding krijg je via e-mail een bevestiging met inloggegevens.

Vooraf

Graag maken we je attent op het volgende:
  • Deze ‘meet-up’ is gratis en alleen bestemd voor budgethouders en pgb-ouder/wooninitiatieven. Wij vragen professionals zich niet op te geven, maar hun budgethouders hierop opmerkzaam te maken.
  • Geef in Zoom duidelijk aan onder welke naam je meedoet, overeenkomstig je aanmelding, zodat je voor ons herkenbaar bent.
  • Om deel te nemen hoef je geen lid te zijn van Per Saldo, maar we horen wel graag of je wel/niet lid bent.
  • Houd er rekening mee dat je na aanmelding akkoord gaat met opname van deze bijeenkomst en jouw bijdrage zichtbaar of hoorbaar kan zijn.
  • In ons nieuwsbericht van 13 januari 2021 lees je hoe de vaccinatie verloopt, ook voor de zorgverleners van budgethouders.

Aanmelden