Onze afdeling Communicatie is essentieel in dit proces en daarom zoeken wij een

senior medewerker communicatie
(32 uur/wk – standplaats Utrecht)

Schrijftalent voor o.a. ledenblad & website & social media

De functie

We zijn op zoek naar een senior communicatiemedewerker met een praktische instelling en implementatiekracht, die diverse communicatiemiddelen en –kanalen in kan zetten en bijdraagt aan de realisatie van de vastgestelde communicatiestrategie. Lever je graag content op de website of voor de nieuwsbrief? Post jij adequaat berichten op social media? Zorg jij voor samenhang in onze communicatie-uitingen; voor één gezicht van Per Saldo? Dan is dit een mooie functie voor jou!

Per Saldo bedient meerdere doelgroepen: onze leden, andere budgethouders, stakeholders, gemeenten en de politieke spelers in Den Haag. Jij kent ons werkgebied, onze doelgroepen en snapt wat er speelt. Je kan aansluiten bij de doelgroepen. Dat vraagt servicegerichte en creatieve taal en doelgerichte communicatie op verschillende niveaus. Je spreekt de taal van onze klanten. Natuurlijk is ook een doortimmerde website van enorme toegevoegde waarde. Dat weet jij. Jij hoeft de site niet zelf te maken of te onderhouden, maar doet wel voorstellen om de site beter te maken en in te zetten voor de specifieke doelgroepen. Je draagt eraan bij dat Per Saldo beter is te vinden.

Er is meer: een goed ledenblad, duidelijke brochures, presentaties. Je hebt een integrale blik. Je overziet wat nodig is bij onze klanten en bij andere afdelingen binnen Per Saldo. Je coördineert de inzet van – innovatieve – communicatiemiddelen. Maar bovenal ben je zelf ook aan zet. Je hebt een passie voor schrijven en dat kan je dan ook goed. Je vindt het leuk om teksten van anderen te lezen en nog beter te maken. Van jouw hand komen ook de jaarverslagen en de (meer-)jarenplannen. Voor de inhoud vraag je de input van anderen binnen Per Saldo; vervolgens smeed jij dit alles tot een mooi geheel.

Je schrijft – regelt – doet, dus vraagt Per Saldo van jou:

Uitstekende communicatieve (schrijf-)vaardigheden, gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen, omgevingssensitiviteit, helicopterview, initiatief, enthousiasme en resultaatgerichtheid. Het ene moment ben je standvastig omdat dat nodig is, maar je kan ook meebewegen als de situatie dat van je vraagt. Complexe materie maak je je snel eigen en weet je te vertalen naar de doelgroep. Je wordt blij als je je kan vastbijten in een goed stuk tekst. Je hebt ervaring met redactiewerk, want jij bent de motor achter ons ledenblad. Je kan het werk goed plannen en organiseren. Vanzelfsprekend kan jij omgaan met deadlines: die houden je scherp, maar je spreekt ook anderen erop aan. Je hebt een relevante opleiding in de communicatie of journalistiek op hbo+-niveau. Het zou mooi zijn als je een netwerk hebt in de zorgwereld.

Per Saldo is een goede werkgever voor jou:

Als je bij ons komt werken, werk je in een inspirerende organisatie die er toe doet! Je krijgt de vrijheid om vanuit jouw deskundigheid de functie in te vullen. Er is dus veel ruimte voor eigen initiatief en eigen verantwoordelijkheid. We beginnen met een dienstverband voor een jaar en besluiten aan het eind daarvan of, en zo ja hoe, dat een vervolg kan krijgen. Bij ons geldt de cao Sociaal Werk Nederland; daarbij hoort het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Vakantiegeld, eindejaarsuitkering, bovenwettelijk vakantieverlof zijn onderdelen van het Individueel Keuze Budget (IKB). Dit is een vrij besteedbaar budget waarmee je flexibel keuzes maakt over verschillende arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé en dat je gezond en duurzaam inzetbaar blijft. Daarvoor heb je een Loopbaanbudget (LBB), dat is opgebouwd uit een financiële reservering en de waarde van het vitaliteitsverlof. Wij bieden je flexibiliteit ten aanzien van de werktijden en dus geen ‘9 tot 5-baan’. Werktijden stem je af met jouw leidinggevende, met je collega’s en met het werk wat er ligt. Dat betekent ook dat je soms wat langer door haalt en een andere keer, dat je tijd compenseert.

Wil je meer weten?

Kijk op deze website of neem contact op met Monique van Warmerdam, P&O adviseur, bereikbaar op 06-46342859.

Enthousiast om deze uitdaging aan te gaan?

Reageer en overtuig ons! Wij maken graag kennis met jou!

Stuur jouw reactie naar m.vwarmerdam@pgb.nl onder vermelding van ‘sr. medewerker Communicatie’. Dat kan tot uiterlijk 22 maart 2019.

De eerste gespreksronde vindt plaats op woensdag 27 maart 2019. Vervolggesprekken zijn gepland op woensdag 3 april 2019. Een assessment, het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijv. via sociale netwerken, kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs

Bekijk de video's om te zien waar Per Saldo voor staat

20 jaar pgb - deel 1 Bron: youtu.be
20 jaar pgb - deel 2 Bron: youtu.be
20 jaar pgb, bijeenkomst voor professionals Bron: youtu.be