Inhoud van de functie

We zijn op zoek naar een medewerker die veelal via de telefoon of via de mail onze leden en andere mensen met een langdurige zorg vraag kan informeren over alle ins en outs van het pgb. Je kan daarbij denken aan het beheren van een pgb, de wijze waarop een pgb moet worden verantwoord, het omgaan met de verschillende gemeentes, het zoeken naar hulp. Je weet hoe het proces van indiceren werkt en kan hierover infomeren en tips geven. Mensen die voor een pgb kiezen, worden werkgever van diegene die aan hen zorg verleent en dat brengt ook weer specifieke vragen met zich mee. Dit is zo maar een greep van zaken waar een medewerker Advies mee te maken krijgt. Nu nog geven we onze informatie meestal via telefoon en mail, soms in persoonlijke spreekuren of tijdens beurzen. Maar er zullen vast nieuwe vormen zijn om in contact met onze “klanten” te staan. Wij staan open voor jouw ideeën.

Een ander aspect van de functie is het controleren van (aanvraag-)formulieren, van budgetplannen of zorgovereenkomsten. Of je maakt een loonberekening of je schrijft  een tekst voor een folder, ons ledenblad of de website.

Per Saldo is een vereniging met leden. Jij ziet het als een uitdaging om degene die informatie vraagt, lid te maken van onze mooie club! Want onze leden en ledengroei is essentieel om de belangen van mensen met een langdurige zorgvraag optimaal te behartigen.

Je informeert  – adviseert – doet, dus vraagt Per Saldo van jou:

ruime ervaring met telefonische professionele dienstverlening, want dat is in deze functie een absolute must. Je kan goed luisteren en doorvragen en stelt de vraag achter de vraag. Je voelt je betrokken bij onze doelgroep en weet dat sommige gesprekken best zwaar kunnen zijn. Het ene moment ben je standvastig omdat dat nodig is, maar je kan ook meebewegen als de situatie dat van je vraagt. In de gesprekken toon je jouw tact en inlevingsvermogen. Het werken met vertrouwelijke (persoons-)gegevens vraagt van jou integriteit.

Je hebt een opleiding op Mbo+/Hbo niveau. Complexe materie maak je je snel eigen en weet die te vertalen naar de mensen die je spreekt aan de telefoon of waarmee je mailcontact hebt. Je houdt jouw kennis actueel. Het zou mooi zijn als je weet hoe de zorgwereld in elkaar steekt, want dat komt je heel goed van pas.

Per Saldo is een goede werkgever voor jou

Als je bij ons komt werken, werk je in een inspirerende organisatie die er toe doet! Je krijgt de vrijheid om vanuit jouw deskundigheid de functie in te vullen. Er is dus ruimte voor eigen initiatief en eigen verantwoordelijkheid. We beginnen met een dienstverband voor een jaar en besluiten aan het eind daarvan of en hoe dat een vervolg kan krijgen. Bij ons geldt de cao Sociaal Werk Nederland; daarbij hoort het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Vakantiegeld, eindejaarsuitkering, bovenwettelijk vakantieverlof zijn onderdelen van het Individueel Keuze Budget (IKB). Dit is een vrij besteedbaar budget waarmee je flexibel keuzes maakt over verschillende arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé en dat je gezond en duurzaam inzetbaar blijft. Daarvoor heb je een Loopbaanbudget (LBB), dat is opgebouwd uit een financiële reservering en de waarde van het vitaliteitsverlof.

Wil je meer weten?

Neem contact  op met Josette Houtackers, teamleider Dienstverlening, te bereiken op telefoonnummer 06 868 72 188.

Enthousiast om deze uitdaging aan te gaan?
Reageer! Wij maken graag kennis met jou!

Stuur zo snel mogelijk jouw sollicitatie met motivatie en CV naar Monique van Warmerdam via de e-mailadres: m.vwarmerdam@pgb.nl onder vermelding van ‘Medewerker Advies’.
Het opvragen van referenties en (online) screening, bijv. via sociale netwerken, kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Reageren kan tot uiterlijk 19 november 2018

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs

Per Saldo in beeld

Onderstaande films geven je beeld van waar Per Saldo voor staat (te openen via Internet Explorer of Google Chrome):