Wil je een gesproken versie van de EigenWijs? Stuur dan een mail naar communicatie@pgb.nl.

Verschenen nummers

Cover Magazine EigenWijs nummer 3 2019

EigenWijs 3, september 2019

In dit nummer onder andere: vechten voor de uren die nodig zijn, meedoen niet de gewoonste zaak van de wereld en strijd om extra Meerzorgbudget.

Cover EigenWijs nummer 2 juni 2019

EigenWijs 2, juni 2019

In dit nummer onder andere: Positief over inclusie, de perfect passende baan, werken en leven met autisme en vechten voor een plek.

Cover EigenWijs special 2019

EigenWijs special 2019: Terug naar de oorsprong

In deze special onder andere een interview met voorzitter klankbordgroep Dick Cochius en een goed gesprek tussen Hugo de Jonge en Aline Molenaar.

Cover EigenWijs nummer 1-2019

EigenWijs 1, maart 2019

In dit nummer onder andere: Passende medische hulpmiddelen, wooninitiatief Hoor us in Vught en noodkreet: ‘Moeten wij ons huis uit als pgb wegvalt?’

Cover EigenWijs nummer 3-2018

EigenWijs 3, december 2018

In dit nummer onder andere: “Ik sta voor toegankelijkheid”, Niets over ons zonder ons en Warm onthaal voor het nieuwe PGB Portaal.

Cover EigenWijs nummer 2-2018

EigenWijs 2, september 2018

In dit nummer onder andere: Regiocoördinator Lex Stibbe: Er is nog veel werk te doen en Bestuurder CIZ: De regels zijn gelijk, toch is iedereen anders

Cover EigenWijs 1-2018

EigenWijs 1, mei 2018

In dit nummer onder andere: Jeroen Olthof: “De vraag van mensen centraal stellen” en HKZ gecertificeerd, toch vechten voor erkenning.

Adverteren in EigenWijs

Wil je een grote groep budgethouders informeren over je zorgaanbod, diensten, producten of activiteiten? Plaats een advertentie in EigenWijs, het magazine van Per Saldo, dat door meer dan  20.000 leden en abonnees goed wordt gelezen.

  • EigenWijs biedt haar lezers uitgebreide informatie, achtergronden en opinies over alle mogelijkheden die het leven hen biedt op het gebied van zorg, werk, vervoer, hulpmiddelen, lifestyle en onderwijs. Bekijk de EigenWijs van september 2019 om een indruk te krijgen van ons magazine.
  • Daarnaast is het mogelijk een banner met link te plaatsen in de tweewekelijkse digitale nieuwsbrief aan bijna 25.000 leden en geïnteresseerden.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Neem contact op met Sonja Rothuis van ER-Communicatie via 06 – 39 85 42 34 of sales@er-communicatie.nl.

Mediakaart 2020

Informatie over adverteren in EigenWijs