Inhoud

U bent (vertegenwoordiger van een) budgethouder en u staat voor een (her)indicatie, bijvoorbeeld omdat uw bestaande indicatie afloopt of omdat er meer zorg nodig is. Maar hoe brengt u in kaart welke zorg er nodig is? Wat is daarvan ‘mantelzorg’ en wat niet? Hoe schrijft u dat helder en duidelijk op? En hoe legt u het in uw eigen woorden uit aan iemand die uw situatie nog niet kent?

In deze workshop voor starters én gevorderden gaat u zélf aan de slag met het schrijven van een persoonlijk plan als voorbereiding op een (her)indicatiegesprek. U krijgt hiervoor een cursusmap met verschillende hulpmiddelen om uw zorg in kaart te brengen. Daarnaast wordt geoefend met hoe u uw situatie uitlegt aan een ander. Bijvoorbeeld als voorbereiding op een ‘keukentafelgesprek’ met iemand van de gemeente, een verpleegkundige of een indicatiesteller van het CIZ. Het maakt namelijk niet uit vanuit welke wet u het pgb krijgt. Een goede voorbereiding is altijd zinvol. U krijgt daarbij uitgebreide ondersteuning. Zo gaat u goed voorbereid het gesprek over uw (her)indicatie aan.

Ook voor u?

Een workshop voor iedereen die aan de slag wil met het schrijven van een persoonlijk plan en die zich goed wil voorbereiden op een (her)indicatie.

NB: deze workshop gaat niet over de wet- en regelgeving rondom het aanvragen van een pgb. Volgt u daarvoor een van onze andere cursussen.

Data en locatie

DagDatumTijdstipLocatieNog plek?
donderdag 13-02-202010:00-16:00UtrechtJa

Kosten

Niet-leden: € 65,00, per persoon inclusief een lunch en cursusmap
Leden: € 45,00, per persoon inclusief een lunch en cursusmap

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden met onderstaand formulier.