U krijgt het bij Per Saldo. Ook zorgverleners, zorgaanbieders, managers van zorginstellingen, ondersteuners en iedereen die beroepsmatig betrokken is bij de zorg, hulp en begeleiding aan mensen met een persoonsgebonden budget, kunnen bij Per Saldo terecht voor advies, voor een zeer gematigd tarief.

Vragen die spelen

Per Saldo krijgt veel vragen van allerlei organisaties die hun diensten willen aanbieden aan mensen met een pgb. Hoe maak ik als aanbieder een goed, passend en flexibel aanbod? Moet ik mijn hele organisatie omgooien als ik met een pgb-aanbod ga starten? Hoe krijg ik mijn medewerkers mee in dit proces? Wat levert het op voor mij en mijn medewerkers? Wat vragen mensen met een pgb eigenlijk? Welke overeenkomsten moet ik sluiten? Als je met persoonsgebonden budgetten wil starten waar kan ik dan informatie krijgen?

Voor wie?

Per Saldo wil graag alle vragen beantwoorden die u heeft rondom de persoonsgebonden budgetten. Per Saldo geeft informatie en advies:

  • aan thuiszorgorganisaties die willen experimenteren met het aanbod en dan met persoonsgebonden budgetten willen starten
  • aan zorgboeren over het opzetten van een zorgboerderij
  • aan organisaties die willen starten met het geven van ambulante begeleiding
  • aan directies van Wlz-instellingen met vragen over levering van zorg en begeleiding aan mensen met een persoonsgebonden budget in de wijk
  • aan ouders die willen starten met een woonvorm voor hun kind met een handicap
  • aan nog heel veel anderen

Kosten

Per Saldo werkt met modules van 10 minuten. Per 10 minuten betaalt u € 15,-. Dit tarief is inclusief uitzoekwerk en navraag bij diverse instanties zoals NZa of Zorginstituut Nederland en het ministerie van VWS. Wij kunnen ook naar u toekomen; de reiskosten zijn €50,- ongeacht de locatie.

Meer weten?

Neem contact op met Per Saldo: voorlichting@pgb.nl.