Onze vereniging

Wij zijn al 28 jaar dé landelijke vereniging van mensen met een persoonsgebonden budget (pgb).

Wij zetten ons in voor de belangen van mensen met een pgb (budgethouders). Dit doen wij in de politiek en bij diverse instanties. Ook geven we informatie en (juridisch) advies. En we ondersteunen met het beheren van het pgb, bijvoorbeeld door het geven van cursussen.

Ons doel

Wij maken ons sterk voor jou als jij zelf je zorg regelt of wilt regelen met het pgb. Ons doel is om het werken met een pgb zo eenvoudig en optimaal mogelijk te maken. Zodat jij als budgethouder zoveel mogelijk uit je pgb kan halen, met zo min mogelijk zorgen. Zo kun jij je eigen leven leiden.

Lees hier onze missie/visie.

Onze leden

We hebben ongeveer 18.000 leden, abonnees en donateurs. Hoe meer leden en abonnees wij hebben, des te meer wij voor je kunnen doen. Er is nog veel werk te verzetten. En met jouw steun is er nóg meer mogelijk!

Onze leden en abonnees profiteren van de ledenvoordelen. Als lid kun je gratis bellen met onze advieslijn, krijg je korting op onze cursussen en ontvang je tweemaal per jaar ons ledenblad ‘Eigenwijs’. Plusleden profiteren van nog meer voordelen, zoals juridische ondersteuning en hulp bij het maken van een zorgbeschrijving. Bekijk hier onze lidmaatschappen en abonnementen.

Testimonial

“Per Saldo is voor mijn gevoel mijn vakbond. Lof voor deze organisatie en ik wens dat ik deze belangengroep ons nog vele jaren mag ondersteunen.”