Ouder- en wooninitiatief in tijden van coronavirus

We realiseren ons dat de verspreiding van het coronavirus een behoorlijk gevolg voor je ouder- of wooninitiatief kan hebben. Waar loop je tegenaan? Is de zorg en/of ondersteuning voor de bewoners nog goed te regelen? Is er sprake van leegstand en heb je daardoor financiƫle nood? Wat zijn je zorgen richting de toekomst? Laat het ons weten. Het is niet meer mogelijk mee te doen. De sluitingstermijn voor de vragenlijst was 12 augustus 2020.

Eerder hebben we budgethouders gevraagd hoe het nu met ze gaat. De uitkomsten van deze vragenlijst zijn in de Tweede Kamer al gebruikt tijdens het gesprek met de minister. We krijgen ook veel goede reacties van ambtenaren van het ministerie van VWS, Inspectie Gezondheid en Jeugd en gemeenten. Het loont dus om mee te doen!

Doe mee

Het is voor ons belangrijk te weten hoe het met de ouder- en wooninitiatieven gaat. Met deze informatie kunnen we goed voor je opkomen bij de minister en bij de gemeenten, zorgkantoren en zorgverzekeraars. Het is noodzakelijk om knelpunten te blijven benoemen en bespreken om zo tot oplossingen te komen. Samen met jou krijgen we die oplossingen voor elkaar. Daarom vragen we 15 minuten van je tijd om onze vragenlijst volledig anoniem in te vullen.

Het is niet meer mogelijk mee te doen. De sluitingstermijn voor de vragenlijst was 12 augustus 2020.

Onze steun

Heb je vragen over jouw situatie of ondervind je problemen? Neem dan contact op met onze adviesmedewerkers via [email protected] of spreek het antwoordapparaat in. We nemen dan contact met je op en kunnen je helpen bij het vinden van een oplossing.