Online ontmoeting in november

Precies 25 jaar geleden op 1 juli 1995 lanceerde Erica Terpstra, toenmalig staatssecretaris van VWS, de subsidieregeling voor het persoonsgebonden budget (pgb). Op woensdag 4 november 2020 staan we stil bij 25 jaar aan ervaringen, meningen, successen, kansen en uitdagingen. Zet deze datum vast in je agenda.

We treffen elkaar die dag online voor een interactieve uitzending. Verleden, heden en toekomst van het pgb komen aan bod. We kijken niet alleen naar de succesverhalen, er is beslist ook ruimte voor dilemma’s en discussie. En je kunt vanuit huis meedoen. De online ontmoeting is een initiatief van het ministerie van VWS samen met Per Saldo, dé landelijke vereniging van mensen met een persoonsgebonden budget.

Kom met je idee

Gefeliciteerd budgethouders

Heb je zelf een idee voor het programma? Het kan een onderwerp, een lezing, een workshop, een act zijn, waarvan jij vindt dat het echt binnen het thema ‘Pgb, toen, nu en straks’ past. Mail je idee uiterlijk 20 juli 2020 naar [email protected].

Uitnodiging

Ben je budgethouder, vertegenwoordiger, vrijwilliger of professional? Iedereen die te maken heeft met het pgb is welkom bij de meet up ‘Pgb: toen, nu en straks’ op woensdag 4 november 2020. Na de zomer krijg je een uitnodiging met daarin meer informatie over het programma en een link waarmee je je kunt aanmelden.