Minister informeert Kamer uitgebreid over pgb

Vlak voor zijn aftreden als minister van VWS informeert Hugo de Jonge de Tweede Kamer over de stand van zaken van het pgb. De uitgebreide brief geeft ons een overzicht van de actuele pgb-zaken. Nieuwe ontwikkelingen en lopende zaken die soms anders lopen dan gepland. En de rol die wij daarin spelen.

We geven je een samenvatting van de brief van 20 december 2021, met ons commentaar daaraan toegevoegd. Wil je meer lezen, download dan onderaan deze pagina de volledige brief van 8 pagina’s.

Je zult zien dat wij bij de meeste punten nauw betrokken of de aanjager zijn. Dat kunnen we alleen blijven doen met jouw steun. Budgethouders, vertegenwoordigers, ouder- en wooninitiatieven en andere betrokkenen laten ons elke dag weten wat er speelt of waar zij behoefte aan hebben. Dit is voor ons belangrijke informatie die we betrekken in onze contacten met de overheid.

Jouw bijdrage is belangrijk

Blijf je vragen, zorgen, problemen en ideeën voor verbeteringen daarom met ons delen. Alleen dan kunnen wij ermee aan de slag. Weet dat we zorgvuldig met je informatie omgaan: anoniem. Enkel met jouw toestemming noemen we je naam.

De 9 pgb-onderwerpen van VWS

Download de volledige brief

Lees meer via de website van Rijksoverheid.

Reacties op dit bericht

Wil je jouw ervaring met één of meerdere van bovenstaande onderwerpen met ons delen, stuur een email naar [email protected], met in de onderwerpregel ‘Reactie nieuwsbericht’ en in de tekst op welk nieuwsbericht je reageert. We stellen je reactie enorm op prijs.