Volgen van declaraties

Vanaf nu kun je nieuw ingestuurde declaraties volgen.  Je kunt dit doen door in Mijn PGB op ‘Ontvangen declaraties’ te klikken. Je ziet dan een overzicht van alle declaraties die je vanaf 10 juni 2017 hebt ingestuurd. Door bij een declaratie op ‘Selecteer’ te klikken, zie je de actuele status van de declaratie.

Budgetoverzicht uitgebreid

In je online budgetoverzicht zag je altijd al de hoogte van je budget, welke bedragen hieruit zijn besteed en hoeveel budget er nog over is. Vanaf nu kun je ook de actuele statussen van je betalingsverzoeken volgen in het budgetoverzicht. Betalingsverzoeken zijn alle betalingen die uit uje budget worden gedaan, bijvoorbeeld vaste maandlonen en reiskosten. Aan het icoon bij het betalingsverzoek kun je in één oogopslag zien wat de status is van het uitbetaalproces.

Betalingsverzoeken en declaraties vóór 10 juni 2017

Er kot geen uitgebreid overzicht van declaraties en betalingsverzoeken die zijn gedaan vóór 10 juni 2017. Deze staan wel in het overzicht, maar zijn niet op de nieuwe manier te volgen.

Heb je vragen over het gebruik van Mijn PGB?

Bekijk de informatie over Mijn PGB op de website van de SVB. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan telefonisch contact met op met de SVB. De medewerkers kunnen je stap voor stap op weg helpen in je eigen Mijn PGB omgeving.