Vanaf zaterdag 10 juni 2017 zijn er nieuwe mogelijkheden in Mijn PGB.

Volgen van declaraties

Vanaf nu kunt u nieuw ingestuurde declaraties volgen.  U kunt dit doen door in Mijn PGB op ‘Ontvangen declaraties’ te klikken. U ziet dan een overzicht van alle declaraties die u vanaf 10 juni 2017 hebt ingestuurd. Door bij een declaratie op ‘Selecteer’ te klikken, ziet u de actuele status van de declaratie.

Budgetoverzicht uitgebreid

In uw online budgetoverzicht zag u altijd al de hoogte van uw budget, welke bedragen hieruit zijn besteed en hoeveel budget er nog over is.
Vanaf nu kunt u ook de actuele statussen van uw betalingsverzoeken volgen in het budgetoverzicht.
Betalingsverzoeken zijn alle betalingen die uit uw budget worden gedaan, bijvoorbeeld vaste maandlonen en reiskosten. Aan het icoon bij het betalingsverzoek kunt u in één oogopslag zien wat de status is van het uitbetaalproces.

Betalingsverzoeken en declaraties vóór 10 juni 2017

Er krijgt geen uitgebreid overzicht van declaraties en betalingsverzoeken die zijn gedaan vóór 10 juni 2017. Deze staan wel in het overzicht maar zijn niet op de nieuwe manier te volgen.

Heeft u vragen over het gebruik van Mijn PGB?

Bekijk de informatie over Mijn PGB op de website van de SVB. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan telefonisch contact met op met de SVB. De medewerkers kunnen u stap voor stap op weg helpen in uw eigen Mijn PGB omgeving.