Live uitzending over ‘pgb en corona’

Op woensdag 15 april 2020 verzorgt Per Saldo in samenwerking met Vereniging Spierziekten Nederland een webcast, live uitzending via internet, over ‘pgb en corona’. We zijn blij dat we via deze samenwerking toch dichtbij kunnen zijn in deze moeilijke tijd.

Antwoord op je vragen

Er bestaan veel onduidelijkheden bij mensen met een pgb, maar de laatste weken is er druk gesproken met alle partijen en zijn er eerste resultaten. Tijdens de webcast geven we antwoord op al je vragen over je pgb in corona-crisistijd. En we praten je bij over de laatste ontwikkelingen. Je kunt vooraf vragen insturen. En ook tijdens de uitzending kun je je vragen stellen. Deze uitzending is bestemd voor iedereen met een pgb. Je hoeft dus geen lid te zijn van Per Saldo of van Vereniging Spierziekten Nederland om je aan te kunnen melden. Het maakt ook niet uit vanuit welke wet, Wlz, Zvw, Wmo of Jeugdwet, je je pgb krijgt, want ze komen allemaal aan bod.

Wanneer en aanmelden

De uitzending is woensdag 15 april 2020 van 16 tot 17 uur. Meld je nu aan via deze link. Je ontvangt na aanmelding van Vereniging Spierziekten Nederland via email een bevestiging met de link waar de uitzending op 15 april te volgen is. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 12.00 uur. Je krijgt dinsdag na 14.00 uur een bevestigingsmail. De webcast is een uitzending via internet die je rechtstreeks kunt volgen op een pc, laptop, tablet of smartphone. Je kunt vooraf of tijdens de uitzending vragen stellen aan de sprekers. Om een webcast te volgen heb je een goede internetverbinding nodig.