Het is voor elke budgethouder in Nederland mogelijk het formulier in te vullen. Wel willen we graag weten of je lid bent. Ben je geen lid? We kunnen je steun goed gebruiken, dus doe mee en word lid!

Geen garantie

De formulieren die we binnen krijgen gaan we volgens de indeling van de ROAZ regio’s bundelen en aanbieden. We kunnen niet garanderen dat het gaat lukken, maar doen ons uiterste best.

We moeten hierbij wel opmerken dat wanneer je tot de categorie hoort die volgens de richtlijnen van het RIVM geen beschermende materialen nodig heeft, je deze ook niet zult krijgen. Dus gebruik je normaal geen beschermende materialen en is er geen besmetting of verdenking van besmetting op corona dan kun je vanwege de schaarste op dit moment geen beschermende materialen krijgen.

Voor de kwetsbare mensen in deze categorie vinden wij dat er ook beschermende materialen beschikbaar moeten komen. We blijven ons hier hard voor maken. Daarom willen we graag dat je toch het formulier invult.

Kosten

Als het lukt om beschermende materialen voor je te bestellen, krijg je hiervoor hoogstwaarschijnlijk een rekening van de organisatie die gaat leveren. Als je altijd al beschermende materialen krijgt, wordt de basis vergoed. Kijk bij besmetting of verdenking van besmetting met corona op de site van je zorgverzekeraar of het wordt vergoed.

Hieronder vind je een handig overzicht van wanneer je welk mondmasker nodig hebt. Controleer voor je ons inventarisatieformulier, helemaal onderaan deze pagina, invult welke mondmaskers jij moet opgeven.

Het is niet meer mogelijk om het formulier in te vullen. Wij gaan met jullie reacties aan de slag.