We haken aan bij het laatste nieuws tot op de dag van de bijeenkomst. Over nieuwe afspraken die gemaakt worden over het pgb. Of over de gevolgen van de anderhalve meter samenleving voor budgethouders.

Meld je snel aan voor een bijeenkomst op een tijd die jou uitkomt! Vol is vol. Per keer hebben we plek voor maximaal 15 deelnemers. Zo blijft onderling ervaringen delen mogelijk.

Hoe werkt het?

We geven deze bijeenkomsten met het programma Zoom. Om mee te kunnen doen heb je een computer, laptop of tablet nodig met een camera en een microfoon. Je hebt ook een koptelefoon of ‘oortjes’ nodig. Op een telefoon werkt het niet goed. Na je aanmelding krijg je een e-mail met uitleg hoe je Zoom kunt gebruiken.

Hoe zit het met Zoom en mijn privacy?

We gebruiken de professionele, betaalde, versie van Zoom. Daardoor betaal je als gebruiker niet met je privacy. Verder beveiligen we de bijeenkomsten met een wachtwoord. Zo kan niet zomaar iedereen meedoen. Na je aanmelding krijg je een mail met een link en het wachtwoord.

Voor wie?

De bijeenkomsten voor professionals zijn bestemd voor zorgaanbieders, cliëntondersteuners en mantelzorgmakelaars die werken met/voor budgethouders. In de bijeenkomsten komt het pgb in alle 4 de wetten aan bod. Dus je kunt je vragen stellen over het pgb in de Wet langdurige zorg (Wlz), Zorgverzekeringswet (Zvw), Wmo en Jeugdwet. Zie hieronder voor data en tijden.

Voor deze bijeenkomsten krijg je geen PE-punten.

Kosten

  • Abonnees: € 76,50 per persoon.
  • Niet-abonnees: € 85,00 per persoon.

Als je per automatische incasso betaalt krijg je € 2,50 korting.

Wanneer?

DagDatumTijdstipOnderwerpNog plek?
donderdag 02-07-202014:00-15:30Alle wettenJa

Vanaf 1 juni mogen er weer – onder strikte voorwaarden- groepsbijeenkomsten plaatsvinden. Wij kiezen ervoor om dit –nog- niet te doen. Waarom niet? Omdat we extra voorzichtig zijn. Voorzichtig met de gezondheid van onze medewerkers en vooral met de gezondheid van onze leden.

Aanmelden