We haken aan bij het laatste nieuws tot op de dag van de bijeenkomst. Dit gaat over nieuwe afspraken die over het pgb gemaakt zijn. Of over de gevolgen van de anderhalve meter samenleving voor budgethouders. En uiteraard over onderwerpen specifiek voor ouder- en wooninitiatieven. Het pgb in de Wet langdurige zorg (Wlz) en pgb via de zorgverzekeraar (Zvw) of gemeente (Wmo) komen aan bod.

Meld je snel aan voor een bijeenkomst op een tijd die jou uitkomt! Vol is vol. Per keer hebben we plek voor maximaal 15 deelnemers. Zo blijft onderling ervaringen delen mogelijk.

Online, dus je hoeft er niet voor te reizen. Je kunt gewoon vanuit huis meedoen wanneer het jou uitkomt. Niet alleen ’s avonds, ook overdag.

Hoe werkt het?

We geven deze bijeenkomsten met het programma Zoom. Om mee te kunnen doen heb je een computer, laptop of tablet nodig met een camera en een microfoon. Je hebt ook een koptelefoon of ‘oortjes’ nodig. Op een telefoon werkt het niet goed. Na je aanmelding krijg je een e-mail met uitleg hoe je Zoom kunt gebruiken.

Hoe zit het met Zoom en mijn privacy?

We gebruiken de professionele, betaalde, versie van Zoom. Daardoor is je privacy beschermd. Verder beveiligen we de bijeenkomsten met een wachtwoord. Zo kan niet zomaar iedereen meedoen. Na je aanmelding krijg je een mail met een link en het wachtwoord.

Voor wie?

Er zijn bijeenkomsten voor besturen van ouderinitiatieven en voor ondernemers met wooninitiatieven. Hieronder zie je data en tijden.

Kosten

Ouderinitiatieven

  • Abonnees: € 20,00 per persoon.
  • Niet-abonnees: € 35,00 per persoon.

Wooninitiatieven

  • Abonnees: € 76,50 per persoon.
  • Niet-abonnees: € 85,00 per persoon.

Als je per automatische incasso betaalt krijg je € 2,50 korting.

Wanneer?

DagDatumTijdstipOnderwerpDoelgroepNog plek?
woensdag17-06-202012:30-14:00WooninitiatievenOndernemersGeannuleerd
donderdag18-06-202012:30-14:00WooninitiatievenOndernemersGeannuleerd
zaterdag20-06-202010:00-11:30OuderinitiatievenOudersGeannuleerd
donderdag25-06-202012:30-14.30WooninitiatievenOndernemersGeannuleerd

Vanaf 1 juni mogen er weer – onder strikte voorwaarden- groepsbijeenkomsten plaatsvinden. Wij kiezen ervoor om dit –nog- niet te doen. Waarom niet? Omdat we extra voorzichtig zijn. Voorzichtig met de gezondheid van onze medewerkers en vooral met de gezondheid van onze leden.

Aanmelden