Wat komt aan bod:
• Wanneer kom ik in aanmerking voor de Wlz?
• Wat kan ik doen als voorbereiding op een indicatiegesprek met het CIZ?
• Welke Ggz-zorgprofielen zijn er? En welke pgb-budgetten horen daarbij?
• Welke mogelijkheden zijn er in de Wlz voor aanvullend pgb-budget? En hoe vraag ik dat aan?
• Ben ik verplicht om een ‘gewaarborgde hulp’ te hebben die het pgb beheert? En wat zijn eigenlijk de taken van zo’n gewaarborgde hulp?
• Wat zijn de verschillen tussen een pgb in de WMO/Zvw en een pgb in de Wlz?

Natuurlijk is er ook ruimte om je eigen vragen aan de voorlichter te stellen.

En verder …

Meld je snel aan voor deze online bijeenkomst, want vol is vol. Per keer hebben we plek voor maximaal 20 deelnemers. Zo blijft onderling ervaringen delen mogelijk.

Hoe werkt het?

We geven deze bijeenkomst met het programma Zoom. Om mee te kunnen doen heb je een computer, laptop of tablet nodig met een camera en een microfoon. Je hebt ook een koptelefoon of ‘oortjes’ nodig. Op een telefoon werkt het niet goed. Na je aanmelding krijg je een e-mail met uitleg hoe je Zoom kunt gebruiken.

Hoe zit het met Zoom en mijn privacy?

We gebruiken de professionele, betaalde versie van Zoom. Daardoor is je privacy beschermd. Verder beveiligen we onze bijeenkomsten met een wachtwoord. Zo kan niet zomaar iedereen meedoen. Na je aanmelding krijg je een mail met een link en het wachtwoord.

Voor wie?

Voor alle (vertegenwoordigers van) budgethouders met psychische problematiek, die 24 -uurszorg nodig hebben, en die nu het pgb krijgen via de gemeente en/of de zorgverzekeraar.

Kosten

Deze online bijeenkomst kunnen wij tijdelijk gratis aanbieden aan budgethouders en/of hun vertegenwoordigers. Je hoeft dus geen lid te zijn van onze vereniging.

Behalve bijeenkomsten hebben we voor leden veel meer voordelen. En we kunnen je steun goed gebruiken. Doe je mee?

Wanneer?

DagDatumTijdstipLocatieNog plek?
maandag02-11-202013.00 - 15.30Online, via ZoomVol