We haken aan bij het laatste nieuws tot op de dag van de bijeenkomst. Dit gaat over nieuwe afspraken die over je pgb gemaakt zijn. Of over de gevolgen van de anderhalve meter samenleving voor jou.

Meld je snel aan voor een bijeenkomst op een tijd die jou uitkomt! Vol is vol. Per keer hebben we plek voor maximaal 15 deelnemers. Zo blijft onderling ervaringen delen mogelijk.

Online, dus je hoeft er niet voor te reizen. Je kunt gewoon vanuit huis meedoen wanneer het jou uitkomt. Niet alleen ’s avonds, ook overdag.

Hoe werkt het?

We geven deze bijeenkomsten met het programma Zoom. Om mee te kunnen doen heb je een computer, laptop of tablet nodig met een camera en een microfoon. Je hebt ook een koptelefoon of ‘oortjes’ nodig. Op een telefoon werkt het niet goed. Na je aanmelding krijg je een e-mail met uitleg hoe je Zoom kunt gebruiken.

Hoe zit het met Zoom en mijn privacy?

We gebruiken de professionele, betaalde, versie van Zoom. Daardoor is je privacy beschermd. Verder beveiligen we de bijeenkomsten met een wachtwoord. Zo kan niet zomaar iedereen meedoen. Na je aanmelding krijg je een mail met een link en het wachtwoord.

Voor wie?

Er zijn aparte bijeenkomsten voor leden met een pgb uit de Wet langdurige zorg (Wlz), de Zorgverzekeringswet (Zvw) en/of gemeente (Wmo/Jeugdwet). Hieronder zie je data, tijden en onderwerp (welke wet).

 

Wanneer?

DagDatumTijdstipOnderwerpNog plek?
maandag06-07-202019:30-21:00Wlzvol
dinsdag07-07-202019:30-21:00Wlzvrij
donderdag09-07-202012:30-14:00Wlzvrij
donderdag09-07-202019:30-21:00Zvw/gemeentevrij

Vanaf 1 juni mogen er weer – onder strikte voorwaarden- groepsbijeenkomsten plaatsvinden. Wij kiezen ervoor om dit –nog- niet te doen. Waarom niet? Omdat we extra voorzichtig zijn. Voorzichtig met de gezondheid van onze medewerkers en vooral met de gezondheid van onze leden.

Ja, ik meld mij aan

Alleen voor leden van Per Saldo

Aanmelden