We doen dit aan de hand van 3 thema’s:

  • Het pgb bestaat 25 jaar en is een prachtig instrument. Het staat ook onder druk. Door gebrek aan vertrouwen, door steeds strengere regels, door negatieve berichtgeving. We hebben een programma opgesteld om onze belangen te behartigen bij de politiek, gemeenten, zorgverzekeraars, zorgkantoren en andere partijen. Welke onderdelen uit het programma moeten we voorrang geven? Hoe geven we het pgb samen weer glans?
  • Voor een sterk pgb is een sterke vereniging nodig. Hoe maken we onze vereniging sterker? En hoe kun je actief meedoen?
  • Hoe zie je de volgende 25 jaar voor je? Wat zijn kansen en bedreigingen voor je pgb? En wat kunnen we doen om over 25 jaar een gouden jubileum te vieren?

Wil je hier over meepraten? Geef dan je mening en deel je ideeën en ervaringen met andere leden tijdens een van deze gratis online bijeenkomsten in september.

De uitkomsten bespreken we tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) op donderdagavond 8 oktober 2020. Laat je stem dus horen. Praat mee over de koers van jouw vereniging!

En verder…

Let op: dit is geen bijeenkomst waarin Per Saldo regels uitlegt of actualiteiten bespreekt. Heb je vragen over jouw situatie? Neem dan contact op met onze advieslijn.

Meld je snel aan voor een bijeenkomst op een tijd die jou uitkomt! Vol is vol. Per keer hebben we plek voor maximaal 20 deelnemers. Zo blijft onderling ervaringen delen mogelijk.

Online, dus je hoeft er niet voor te reizen. Je kunt gewoon vanuit huis meedoen wanneer het jou uitkomt. Niet alleen ’s avonds, ook overdag. En natuurlijk is de bijeenkomst gratis.

Hoe werkt het?

We geven deze bijeenkomsten met het programma Zoom. Om mee te kunnen doen heb je een computer, laptop of tablet nodig met een camera en een microfoon. Je hebt ook een koptelefoon of ‘oortjes’ nodig. Op een telefoon werkt het niet goed. Na je aanmelding krijg je een e-mail met uitleg hoe je Zoom kunt gebruiken.

Hoe zit het met Zoom en mijn privacy?

We gebruiken de professionele, betaalde versie van Zoom. Daardoor is je privacy beschermd. Verder beveiligen we de bijeenkomsten met een wachtwoord. Zo kan niet zomaar iedereen meedoen. Na je aanmelding krijg je een mail met een link en het wachtwoord.

Voor wie?

Er zijn aparte bijeenkomsten voor leden met een pgb uit de Wet langdurige zorg (Wlz), de Zorgverzekeringswet (Zvw) en/of gemeente (Wmo/Jeugdwet). Hieronder zie je data, tijden en onderwerp (welke wet).

Wanneer?

DagDatumTijdstipOnderwerpNog plek?   
woensdag16-09-202014.00-15.30Zvw/Wmo/Jeugdwetja
donderdag17-09-202019.30-21.00Wlzja
maandag21-09-202014.00-15.30Zvw/Wmo/Jeugdwetja
woensdag23-09-202019.30-21.00Wlzja
donderdag24-09-202019.30-21.00Zvw/Wmo/Jeugdwetja
maandag28-09-202019.30-21.00Wlzja

Ja, ik meld mij aan

Alleen voor leden

Aanmelden