Online voorlichtingsbijeenkomsten voor budgethouders

  Voorlichting op 4 manieren

  • Op ledenbijeenkomsten: voor budgethouders en hun vertegenwoordigers die lid zijn van Per Saldo.
  • Op bijeenkomsten voor ouderinitiatieven en wooninitiatieven.
  • Op voorlichtingsbijeenkomsten: voor professionals die in hun werk met het pgb te maken hebben.
  • Op voorlichtingsbijeenkomsten binnen organisaties, bijvoorbeeld gemeenten, zorgaanbieders of wooninitiatieven. Deze voorlichting stemmen we helemaal af op wat de organisatie nodig heeft.

  De bijeenkomsten gaan over nieuwe ontwikkelingen of over onderwerpen die op dit moment spelen. Ook geven we aandacht aan signalen uit de dagelijkse praktijk. Als we merken dat budgethouders of professionals meer informatie nodig hebben, dan passen we onze voorlichting daarop aan.

  Heb je meer informatie nodig over een bepaald onderwerp? Neem dan contact met ons op.

  We organiseren de ledenbijeenkomsten en voorlichtingsbijeenkomsten door het hele land of online via het programma Zoom. Er is er altijd wel een bij jou in de buurt of op een tijdstip dat jou uitkomt.

  Welke bijeenkomst past bij mij?

  We raden je aan om naar de bijeenkomst te gaan die voor jou bedoeld is. Dan krijg je de informatie waar je het meeste aan hebt. Ook kun je ervaringen uitwisselen met mensen die ongeveer in dezelfde situatie zitten als jij.

  voorlichting

  Voorlichting op maat

  We maken een programma dat we afstemmen op jouw doelgroep. Samen kijken we welke informatie of training je wenst en wat wij kunnen bieden. Ook kunnen we de tijd en plaats aanpassen aan jouw organisatie.

  Wat zijn de mogelijkheden?