BELANGRIJK: Door de maatregelen vanwege het coronavirus geven wij tot 1 september 2020 geen groepscursussen. Je kunt nog wel een online cursus bij ons volgen.

We zijn en blijven bereikbaar per mail of via ons antwoordapparaat voor al je vragen over het pgb.

Welke cursussen kun je bij ons volgen?

Bekijk het overzicht en vind een cursus die bij je past.

Cursusaanbod

Onze trainers zijn deskundig op het gebied van pgb wet- en regelgeving en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bovendien hebben zij vaak praktijkervaring als budgethouder of vertegenwoordiger. Voor professionals kunnen we op verzoek alle cursussen binnen de organisatie (incompany) verzorgen. Stuur een e-mail naar voorlichting@pgb.nl voor de mogelijkheden.

Wij organiseren voor leden en professionals ook regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten (op maat) over actuele onderwerpen.

Korting

Bij elke cursus staan de deelnamekosten vermeld. Ben je lid, abonnee of abonnee wonen dan ontvang je korting. De leden- of abonneeprijs staat bij elke cursus vermeld. En je lidmaatschap of abonnement heeft meer voordelen. Wat krijg ik nog meer als ik meedoe?

Bovendien ontvangen leden die minder dan 3 maanden lid zijn 15 euro extra korting op de cursus ‘Hoe regel ik een pgb via mijn gemeente?’ of ‘Hoe regel ik een pgb in de Wet langdurige zorg?’.

Leren vanuit huis

Met een van onze online cursussen leer je alles over het pgb in je eigen tijd en eigen tempo. Er zijn 2 gratis cursussen ‘Wat is een pgb?’ en ‘Pgb in 4 wetten’.

Voor de cursussen die budgethouders, vertegenwoordigers en professionals informeren over een pgb in de Wet langdurige zorg (Wlz) en de Zorgverzekeringswet(Zvw) vragen wij een vergoeding.

Heb je vragen of weet je niet goed welke cursus bij je past? Neem dan contact op met onze advieslijn.