Welke cursussen kun je bij ons volgen?

Bekijk het overzicht en vind een cursus die bij je past.

Cursusaanbod

Heb je vragen of weet je niet goed welke cursus bij je past? Neem dan contact op met onze advieslijn.

Onze trainers zijn deskundig op het gebied van pgb wet- en regelgeving en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bovendien hebben zij vaak praktijkervaring als budgethouder of vertegenwoordiger. Voor professionals kunnen we op verzoek alle cursussen binnen de organisatie (incompany) verzorgen. Stuur een e-mail naar voorlichting@pgb.nl voor de mogelijkheden.

Wij organiseren voor leden en professionals ook regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten (op maat) over actuele onderwerpen.

Korting

Ben je lid, abonnee of abonnee wonen? Dan ontvang je korting op de cursusprijs. De leden- of abonneeprijs staat bij elke cursus vermeld. En je lidmaatschap of abonnement heeft meer voordelen. Wat krijg ik nog meer als ik meedoe?

Bovendien ontvangen leden die minder dan 3 maanden lid zijn 15 euro extra korting op de cursus ‘Hoe regel ik een pgb via mijn gemeente?’ of ‘Hoe regel ik een pgb in de Wet langdurige zorg?’.

Leren op drie manieren

Je kunt bij ons op drie manieren cursussen volgen:

  1. Klassikaal op locatie. Je leert in een groep met andere deelnemers. Je kunt je vragen stellen aan een docent. We bieden deze cursussen aan in ons cursuslokaal in Utrecht We hanteren hierbij altijd de geldende richtlijnen van het RIVM. Zo is het voor alle deelnemers veilig om mee te doen.
    LET OP: we gaan er vanuit dat we de eerste helft van 2021 vanwege de coronamaatregelen geen cursussen in Utrecht kunnen geven.
  2. Online klassikaal. Deze cursussen geven we met het programma zoom. Je leert in een groep met andere deelnemers. Je kunt je vragen stellen aan een docent. Je doet thuis mee via je eigen laptop, computer of tablet.
  3. E-learning. Deze cursussen doe je helemaal zelfstandig via je eigen computer, laptop of tablet. Je kunt deze cursussen doen waar en wanneer het jou uitkomt. Er is geen docent waar je vragen aan kunt stellen.