Hulp en advies

Wij helpen jou met persoonlijk advies, juridische dienstverlening, cursussen en voorlichting. Je kunt ons bellen of mailen met je algemene vraag en een beroep op ons doen bij vragen rond een klacht of bezwaar.

Testimonial

‘Zodra ik wist van het bestaan van Per Saldo ben ik lid geworden. Zolang ik kon heb ik voorlichtingsbijeenkomsten bezocht. Nu ben ik blij dat ik er dankzij de moderne media via mijn iPad bij kan zijn. Eenmaal heb ik een advies gehad via Per Saldo, waarvoor nogmaals dank.’

Een lijst van pagina's

  • Wij kunnen je helpen met al je algemene vragen over het persoonsgebonden budget (pgb) en wat daarmee te maken heeft. Heb je meer hulp nodig? Word dan lid en krijg persoonlijk advies.

  • Als budgethouder, vertegenwoordiger of professional wil je goed voorbereid zijn. Je wilt alles weten wat je nodig hebt om met een persoonsgebonden budget (pgb) te werken. Daarom geven wij niet alleen cursussen, maar ook voorlichting.

  • Als je het niet eens bent met een besluit over je persoonsgebonden budget (pgb) dan heb je altijd de mogelijkheid bezwaar te maken tegen dit besluit of een klacht in te dienen. Kom je daar zelf niet uit en ben je pluslid? Dan kunnen we jou juridisch ondersteunen.

  • In de Per Saldo Hulpgids vind je zorgaanbieders die je kunt inhuren. Maar ook instellingen, bureaus en zorgverleners, die als zelfstandige zonder personeel (zzp’er) diensten aanbieden.

  • Ben je als jongvolwassene of volwassene niet in staat om zelfstandig te wonen? Dan kan wonen in een ouderinitiatief of wooninitiatief de oplossing zijn. De zorg in zo’n initiatief kun je betalen uit het persoonsgebonden budget (pgb). In de Toolkit Wonen vind je alles wat je nodig hebt: van idee tot realisatie en beheer van een kleinschalig initiatief.