Hoe maak ik een pgb-budgetplan?

Ben je bezig met een pgb aanvraag? En moet je een pgb-budgetplan maken? Dan kan dat best een klus zijn. Zeker als je nog niet helemaal weet waaraan je het pgb wilt uitgeven. In onze nieuwe online cursus komt aan bod wat een pgb-budgetplan is en waarom je het moet maken. Daarna leer je in 3 stappen hoe je een pgb-budgetplan invult. Met screenshots van de formulieren en handige tips om het formulier in te vullen.

We kunnen nu nog niet bij elkaar komen voor een cursus in Utrecht. Maar een online curusus volgen kan natuurlijk wel. We hebben een nieuwe gemaakt. De cursus Hoe maak ik een pgb-budgetplan? is gratis en gewoon thuis te volgen wanneer het jou uitkomt. Het maakt niet uit via welke wet je het pgb krijgt, alle 4 de wetten komen aan bod.

Onze cursussen

De overheid is de coronamaatregelen beetje bij beetje aan het versoepelen. We werken  tot 1 september zoveel mogelijk vanuit huis. We bekijken nu hoe we op een veilige manier onze groepscursussen kunnen hervatten en onze telefonische bereikbaarheid kunnen verbeteren. Tot die tijd gaan onze cursussen in Utrecht niet door. Maar onze online cursussen kun je wel gewoon volgen. Je kunt kiezen uit 7 verschillende cursussen, waarvan er 3 gratis zijn.

Vragen over je pgb

Wil je iets weten over je pgb of ervaar je problemen? We blijven voorlopig bereikbaar via [email protected] of door het inspreken van ons antwoordapparaat. We nemen dan contact met je op.