1. U bent beter voorbereid op het keukentafelgesprek over zorg.
    De vragenlijst gaat over uw persoonlijke situatie: wat heeft u nodig, wat vindt u belangrijk in het leven? Naast de vragenlijst is er ook een themavragenlijst pgb die een bijdrage levert aan het verkrijgen van een beeld van de kwaliteit van leven van mensen met een pgb. Als u de vragenlijst van het onderzoek heeft ingevuld krijgt u er direct iets voor terug: een persoonlijke rapportage! Deze informatie is handig ter voorbereiding op het keukentafelgesprek met de gemeente.
  2.  U helpt mee de zorg verbeteren.
    Door één of twee keer per jaar de vragenlijst en themavragenlijst pgb in te vullen over uw situatie, krijgt Mijnkwaliteitvanleven.nl zicht op de invloed van veranderingen in de zorg op levens van mensen. Hoe meer mensen meedoen, hoe krachtiger de resultaten.
  3. U laat de stem van budgethouders in uw woonplaats horen.
    De uitkomsten leveren niet alleen landelijke resultaten op, maar ook per gemeente. Hiermee kan uw gemeente concreet aan de slag met verbeteringen en daar heeft u als inwoner weer profijt van!

Uitleg deelname

Zo kan een budgethouder of vertegenwoordiger van een budgethouder deelnemen aan MijnKwaliteitvanleven.nl:
1. Ga naar de website van MijnKwaliteitvanLeven.nl
2. Vul uw gegevens in en meld u aan.
3. U ontvangt een uitnodiging per e-mail om mee te doen aan het onderzoek.

Daarna vult u de digitale vragenlijst in. Uw antwoorden worden anoniem opgeslagen. Niemand kan dus uw persoonlijke gegevens inzien. Vervolgens ontvangt u een persoonlijke rapportage waarmee u inzicht krijgt in uw situatie. Het persoonlijk overzicht wordt binnen 48 uur na het invullen van de vragenlijst per e-mail toegestuurd.