Zelf een wooninitiatief opzetten

Voor wie?
  • Ondernemers,
  • Zorgaanbieders

Wil je weten of het opzetten van een, met een persoonsgebonden budget gefinancierd, wooninitiatief voor jou een haalbare optie is? Na deze cursus kun je doelbewuster bepalen of jouw ideeën voldoende realistisch zijn.

Wat leer je?

In vogelvlucht komen alle zaken aan de orde waarmee je te maken krijgt in het proces van idee naar de werkelijke start van deze woonvorm. We besteden aandacht aan wet- en regelgeving op het gebied van wonen en zorg, aan kwaliteitseisen, rechtsvormen en samenwerking met partijen zoals de gemeente. Ook is er voldoende ruimte om ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers.

Voor wie?

Deze cursus is voor ondernemers.

Waar?

Deze cursus is online via Zoom. Je doet thuis mee via je eigen laptop, computer of tablet. Ook via Zoom leer je in een groep met andere deelnemers en kun je je vragen stellen aan de docent.

Kosten en betaling

  • Ondernemers met abonnement Wonen: € 96,75 per persoon.
  • Ondernemers zonder abonnement Wonen: € 107,50 per persoon.

Korting voor abonnees wonen

Ben je een abonnee wonen van onze vereniging? Log dan in zodat je bij het betalen van de cursus automatisch jouw abonneekorting ontvangt.

Ben je nog geen abonnee wonen, maar wil je ook korting ontvangen op onze cursussen en gebruik maken van alle abonnee voordelen?

Je kunt betalen via iDEAL of met een factuur

Kies je voor betalen met een factuur? Dan ontvang je van ons een factuur voor deze cursus. De betaling moet uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de cursus zijn gedaan.

Algemene voorwaarden

Voor deze cursus gelden onze algemene voorwaarden.

Wanneer en aanmelden

Let op: deze aanmelding is voor één persoon. Dit geldt ook voor een online cursus. Willen er meer mensen tegelijk deelnemen? Dan moet iedereen zich apart aanmelden.

Er is op dit moment geen mogelijkheid om deze cursus te volgen.