Wat leer je?

In vogelvlucht komen alle zaken aan de orde waarmee je te maken krijgt in het proces van idee naar de werkelijke start van deze woonvorm. We besteden aandacht aan wet- en regelgeving op het gebied van wonen en zorg, aan kwaliteitseisen, rechtsvormen en samenwerking met partijen zoals de gemeente. Na deze cursus kun je doelbewuster bepalen of jouw ideeën voldoende realistisch zijn.

Voor wie?

Voor ouders, vertegenwoordigers of voor mensen met een lichamelijke beperking die zelf een kleinschalig initiatief willen beginnen.

Wanneer en waar?

DagDatumTijdstipLocatieNog plek?
donderdag09-09-202113:00-16:00Online, via Zoom Ja

Hoe werkt het?

We geven deze cursus met het programma Zoom. Om mee te kunnen doen heb je een computer, laptop of tablet nodig met een camera en een microfoon. Je hebt ook een koptelefoon of ‘oortjes’ nodig. Na je aanmelding krijg je een e-mail met uitleg hoe je Zoom kunt gebruiken.

Kosten en betaling

Prijs voor aanmeldingen vanaf 1 januari 2021:

  • Leden of ouders en verwanten met abonnement Wonen: € 39,00 per persoon.
  • Niet-leden: € 60,00 per persoon.

Behalve korting op cursussen hebben we voor leden en abonnees wonen veel meer voordelen. Doe je ook mee?

Je ontvangt van ons een factuur voor deze cursus. De betaling moet uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de cursus zijn gedaan. Pas als we je betaling hebben ontvangen, is je deelname definitief. Dan mailen we je de link naar de cursus en kun je meedoen.

Algemene voorwaarden

Voor deze cursus gelden onze algemene voorwaarden.

Aanmelden

Cursus Zelf een ouderinitiatief opzetten

Stap 1 van 2

  • (wanneer bekend)
    We kijken of je een geldig lidmaatschap/abonnement hebt en sturen je een factuur. De betaling moet uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de cursus zijn gedaan. Als we de betaling hebben ontvangen, is je deelname definitief en sturen we je de link voor de cursus.
  • Vul hier je IBAN in zonder spaties
  • Vul hier de naam van de rekeninghouder in.
  • Vul hier de woonplaats van de rekeninghouder in.
  • Ter bevestiging van je opdracht