Wat leer je?

In vogelvlucht komen alle zaken aan de orde waarmee je te maken krijgt in het proces van idee naar de werkelijke start van deze woonvorm. We besteden aandacht aan wet- en regelgeving op het gebied van wonen en zorg, aan kwaliteitseisen, rechtsvormen en samenwerking met partijen zoals de gemeente. Na deze cursus kun je doelbewuster bepalen of jouw ideeën voldoende realistisch zijn.

Voor wie?

Voor ouders, vertegenwoordigers of voor mensen met een lichamelijke beperking die zelf een kleinschalig initiatief willen beginnen.

 

Zoals de coronaregels nu zijn gaan we vanaf september 2021 met deze groepscursus weer van start in ons cursuslokaal in Utrecht. Je leert in een groep met andere deelnemers. En je kunt je vragen stellen aan een docent. We hanteren hierbij altijd de geldende richtlijnen van het RIVM. Zo is het voor jou als deelnemer veilig om mee te doen.

We blijven deze groepscursus ook online via zoom aanbieden. Ook dan leer je in een groep met andere deelnemers. En kun je je vragen stellen aan een docent. Je doet thuis mee via je eigen laptop, computer of tablet.

Je kunt per datum zien of de cursus in ons cursuslokaal in Utrecht of online via Zoom wordt gegeven en zo kun je je eigen keuze maken.

Wanneer en waar?

DagDatumTijdstipLocatieNog plek?
vrijdag 29-10-202113:00-16:00Online, via Zoom Ja

Kosten en betaling

Prijs voor aanmeldingen vanaf 1 januari 2021:

  • Leden of ouders en verwanten met abonnement Wonen: € 39,00 per persoon.
  • Niet-leden: € 60,00 per persoon.

Behalve korting op cursussen hebben we voor leden en abonnees wonen veel meer voordelen. Doe je ook mee?

Je ontvangt van ons een factuur voor deze cursus. De betaling moet uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de cursus zijn gedaan.

Algemene voorwaarden

Voor deze cursus gelden onze algemene voorwaarden.

Aanmelden

Cursus Zelf een ouderinitiatief opzetten

Stap 1 van 2

  • (wanneer bekend)
    We kijken of je een geldig lidmaatschap/abonnement hebt en sturen je een factuur. De betaling moet uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de cursus zijn gedaan.
  • Vul hier je IBAN in zonder spaties
  • Vul hier de naam van de rekeninghouder in.
  • Vul hier de woonplaats van de rekeninghouder in.
  • Ter bevestiging van je opdracht