Wegwijs in het PGB Portaal

Voor wie?
  • Budgethouders,
  • Vertegenwoordigers

Het PGB Portaal is een makkelijk systeem, waarin je betalingen doet en je zorgbeschrijvingen en contracten maakt en afstemt. De meeste budgethouders met een pgb in de Wlz werken er al mee. Ook budgethouders met een pgb via de Wmo of Jeugdwet gaan het komende jaar overstappen op dit systeem.

Soms nodigt je verstrekker je uit voor een bijeenkomst over het werken met het PGB Portaal. Kun je niet wachten op deze bijeenkomst en wil je meer weten over het PGB Portaal? Schrijf je dan in voor deze gratis voorlichtingsbijeenkomst.

Wat gaan we doen?

In deze voorlichtingsbijeenkomst geven we een demonstratie van het PGB Portaal. En je kunt ook al je vragen stellen over het PGB Portaal.

Voor wie?

Voor budgethouders of hun informele vertegenwoordiger die werken of gaan werken met het PGB Portaal.

Waar?

Deze bijeenkomst is online via Zoom. Je doet thuis mee via je eigen laptop, computer of tablet. De voorlichtingsbijeenkomst gaat alleen door als er voldoende deelnemers zijn.

Kosten en betaling

  • Leden: tijdelijk gratis
  • Niet-leden: tijdelijk gratis

Let op: maak je aanmelding helemaal af. Klik op Doorgaan naar afrekenen en daarna op Bestelling plaatsen. Pas dan ben je aangemeld voor de gratis voorlichtingsbijeenkomst. We mailen je uiterlijk 1 werkdag voor de bijeenkomst de zoomlink.

Algemene voorwaarden

Voor deze voorlichtingsbijeenkomst gelden onze algemene voorwaarden.

Wanneer en aanmelden

Let op: deze aanmelding is voor één persoon. Dit geldt ook voor een online cursus. Willen er meer mensen tegelijk deelnemen? Dan moet iedereen zich apart aanmelden.

Data en tijden

Dag Datum Tijdstip Prijs Aanmelden
dinsdag 16 mei 2023 19:00 - 21:00 0.00