Wat leer je?

We praten je bij over alle actuele ontwikkelingen op pgb-gebied. Welke veranderingen binnen Jeugdwet, Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), Wet langdurige zorg (Wlz) en Zorgverzekeringswet (Zvw) zijn er en welke gevolgen hebben ze voor het pgb? Van welke andere wetten en regels moet je op de hoogte zijn? En we haken aan bij het laatste nieuws tot op de dag van de voorlichtingsbijeenkomst, bijvoorbeeld over Haagse ontwikkelingen.

We gaan in op de achtergronden en wat dit betekent voor jou als professional. Uiteraard kunnen we specifieke onderwerpen die binnen jouw organisatie spelen in onze presentatie meenemen.

Waar en wanneer?

Deze bijeenkomst geven wij op dit moment alleen incompany. Vul het contactformulier in (kies voor ‘Vraag over voorlichting’) voor meer informatie en wij nemen contact met je op. Zodra wij deze bijeenkomsten op vaste data (open inschrijving) organiseren vind je ze in ons cursusoverzicht.

Voor wie?

Deze voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor professionals die werken met hulpvragers met een pgb en/of hun vertegenwoordigers. Bij deze bijeenkomsten gaan we ervan uit dat basiskennis over het pgb in de verschillende wetten aanwezig is.

Kosten

Deze incompany bijeenkomst is maatwerk. Je krijgt vooraf een offerte.

Aanmelden

Vul het formulier in (kies voor ‘Vraag over voorlichting’) en wij nemen contact met je op.