Wat leer je?

We praten je bij over alle actuele ontwikkelingen op pgb-gebied. Welke veranderingen binnen Jeugdwet, Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), Wet langdurige zorg (Wlz) en Zorgverzekeringswet (Zvw) zijn er en welke gevolgen hebben ze voor het pgb? Van welke andere wetten en regels moet je op de hoogte zijn? En we haken aan bij het laatste nieuws tot op de dag van de voorlichtingsbijeenkomst, bijvoorbeeld over Haagse ontwikkelingen.

We gaan in op de achtergronden en wat dit betekent voor jou als professional. Uiteraard kunnen we specifieke onderwerpen die binnen jouw organisatie spelen in onze presentatie meenemen.

Voor wie?

Deze online voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor professionals die werken met hulpvragers met een pgb en/of hun vertegenwoordigers. Bij deze bijeenkomsten gaan we ervan uit dat basiskennis over het pgb in de verschillende wetten aanwezig is.

Waar en wanneer?

DagDatumTijdPlaatsNog plek?
maandag30-11-202013.00-15.30Online, via ZoomJa
dinsdag 01-12-202010.00-12.30Online, via ZoomJa
dinsdag08-12-202010.00-12.30Online, via ZoomJa

Hoe werkt het?

We geven deze bijeenkomst met het programma Zoom. Om mee te kunnen doen heb je een computer, laptop of tablet nodig met een camera en een microfoon. Je hebt ook een koptelefoon of ‘oortjes’ nodig. Na je aanmelding krijg je een e-mail met uitleg hoe je Zoom kunt gebruiken.

Hoe zit het met Zoom en mijn privacy?

We gebruiken de professionele, betaalde versie van Zoom. Daardoor is je privacy beschermd. Verder beveiligen we onze bijeenkomsten met een wachtwoord. Zo kan niet zomaar iedereen meedoen. Na je aanmelding krijg je een mail met een link en het wachtwoord.

Kosten

  • Abonnees: € 87,75 per persoon.
  • Niet-abonnees: € 97,50 per persoon.

    Behalve korting op cursussen hebben we voor professionals veel meer voordelen. Doe je ook mee?

  • Aanmelden