Bezoekadres
Kantoortoren ‘Piet van Dommelenhuis’
Churchilllaan 11
3527 GV Utrecht

Postadres
Postbus 19161
3501 DD Utrecht

Kamer van Koophandel
40483199

Routebeschrijving

Openbaar vervoer vanaf Utrecht CS:

Sneltram (toegankelijk voor rolstoelgebruikers) richting IJsselstein of Nieuwegein.
Vertrekt iedere 7 min. Reisduur ca. 6 min. Uitstappen bij halte ‘5 Meiplein’ (Winkelcentrum Kanaleneiland). Als u de tram uitstapt loopt u naar de stoplichten bij de rotonde. (Ga naar links als u de tram uitstapt) Steek deze over in de richting van de kantoortoren. Loop dan links om de toren en u komt bij de ingang van het Piet van Dommelenhuis.

Het is voor bezoekers niet mogelijk om het Piet van Dommelenhuis via het winkelcentrum Kanaleneiland binnen te gaan. Bezoekers melden zich eerst bij de portier op de begane grond.

Via Google Maps
Voer hier het adres waar u vertrekt in.

Met de auto:

Uit de richting Amsterdam (A2)
Neem afslag 8: Utrecht / Jaarbeurs / Kanaleneiland / De Meern.
Ga richting centrum Utrecht.
U gaat over de brug, over het Amsterdam Rijnkanaal. Bij de stoplichten rechtsaf de Beneluxlaan in. Neem bij de volgende rotonde de 1e afslag. U bent dan op de Churchilllaan. Lees verder bij Parkeren.

Uit de richting Den Bosch (A2)
Bij knooppunt Oudenrijn neemt u de rechterrijstrook van de A2 richting aansluiting Utrecht (afslag 8). Neem afslag 8 en volg de aanwijzingen: Papendorp/ Langerak/De Meern /Centrum/Jaarbeurs.
U gaat over de brug, over het Amsterdam Rijnkanaal. Bij de stoplichten rechtsaf de Beneluxlaan in. Neem bij de volgende rotonde de 1e afslag. U bent dan op de Churchilllaan. Lees verder bij Parkeren.

Uit de richting Den Haag / Rotterdam (A12)
Vóór knooppunt Oudenrijn kiezen voor Ring Utrecht Zuid / Jaarbeurs, neem de afslag 17: Utrecht / Kanaleneiland / Jaarbeurs.
Beneden bij de stoplichten linksaf de Europalaan in. Neem de eerste rotonde driekwart. U komt dan op de Beneluxlaan.
De volgende rotonde neemt u eveneens driekwart; u rijdt dan de Churchilllaan in. Lees verder bij Parkeren.

Uit de richting Arnhem (A12) , Hilversum en Den Bosch (A27), Amersfoort (A28)
Kiezen voor Ring Utrecht / Nieuwegein / Jaarbeurs / Centrum (afslag 16 t/m 18).
Neem de afslag afslag 17: Utrecht / Kanaleneiland / Jaarbeurs. Beneden bij de afslag, bij de stoplichten rechtsaf de Europalaan in.
Neem de eerste rotonde driekwart. U komt dan op de Beneluxlaan. De volgende rotonde neemt u eveneens driekwart; u rijdt dan de Churchilllaan in.

Parkeren

Betaald parkeren

Op de Churchilllaan neemt u op de rotonde de eerste afslag naar rechts (let op dat u niet de oprit naar het gebouw van Albert Heijn neemt). Komt u vanaf de brug, dan gaat u vanaf de brug op de rotonde de derde afslag naar links. Na 50 meter is rechts het parkeerterrein inclusief parkeergarage. De slagbomen werken d.m.v. nummerbord herkenning. U kunt parkeren op het parkeerterrein of in de parkeergarage (de doorrijhoogte is 2.10 m). Voor de garage kunt u het beste voorsorteren bij de rechterslagboom en meteen rechts aanhouden.

De openingstijden zijn: inrijden van 6:00u tot 22:00u, uitrijden onbeperkt. U kunt contactloos of met creditcard betalen bij de slagboom.

 • eerste twee uur gratis parkeren, daarna zijn de kosten:
 • 1e 30 minuten € 0,50 inclusief Btw
 • 2e 30 minuten € 0,50 inclusief Btw
 • hierna (dus na 3e uur) € 5,00 per uur incl. btw met een maximum van € 25 per dag

Komt u een cursus bij Per Saldo volgen, dan kunt u bij de cursusleiding een uitrijkaart kopen à € 9,00. (contant te voldoen aan de cursusleiding).

Alternatieve parkeerplaatsen in de buurt

 • P+R terreinen in Utrecht:
  P+R terrein Papendorp ligt op ruim 1 km (busverbinding)
  P+R Westraven ligt op bijna 3 km  (tramverbinding)
  Beide: € 5 per dag met gratis openbaar vervoer voor maximaal 5 personen

Gratis parkeren

 • parkeergarage en parkeerterrein: de eerste 2 uur
 • in de wijken rondom ons gebouw

Invalidenparkeerplaatsen

Er zijn invalidenparkeerplaatsen (alleen met gehandicaptenparkeerkaart) voor de hoofdingang van het Piet van Dommelenhuis. Om daar te komen neemt u juist wel de eerste afslag op de Churchilllaan (de oprit naar het gebouw van Albert Heijn), of als u van de brug komt, slaat u nadat u links af bent geslagen direct rechts af. Als u voor de hoofdingang wilt uitstappen en/of parkeren, moet u dit van tevoren melden bij Per Saldo. Wij informeren de beveiliging die u vervolgens kan toelaten.