Adres en routebeschrijving

Bezoekadres

Kantoortoren ‘Piet van Dommelenhuis’
Eerste etage
Churchilllaan 11
3527 GV Utrecht

Postadres

Postbus 19161
3501 DD Utrecht

Openbaar vervoer vanaf Utrecht CS

Sneltram (toegankelijk voor rolstoelgebruikers) richting IJsselstein of Nieuwegein. Vertrekt iedere 7 minuten. De reist duurt ongeveer 6 minuten. Uitstappen bij halte Winkelcentrum Kanaleneiland. Als je de tram uitstapt, loop naar de stoplichten bij het kruispunt. Steek deze over in de richting van de kantoortoren. Loop dan links om de toren en je komt bij de ingang van het Piet van Dommelenhuis.

Het is voor bezoekers niet mogelijk om het Piet van Dommelenhuis via het winkelcentrum Kanaleneiland binnen te gaan. Bezoekers melden zich eerst bij de portier op de begane grond.

Met de auto via Google Maps

Voer het adres waar vandaan je vertrekt in.

Parkeren

Er zijn verschillende mogelijkheden in de buurt om te parkeren.

Betaald parkeren

Op de Churchilllaan neem je op de rotonde de eerste afslag naar rechts (let op dat je niet de oprit naar het gebouw van Albert Heijn neemt). Kom je vanaf de brug, dan ga je vanaf de brug op de rotonde de derde afslag naar links. Na 50 meter is rechts het parkeerterrein inclusief parkeergarage. De slagbomen werken met nummerbordherkenning. Je kunt parkeren op het parkeerterrein of in de parkeergarage (de doorrijhoogte is 2.10 m). Vanuit de eerste verdieping van de parkeergarage kun je het kantoorpand in. Per Saldo zit aan het einde van de lange gang.

Alternatieve parkeerplaatsen in de buurt

P+R terreinen in Utrecht:

Gratis parkeren vanaf 11:00 uur

  • Vanaf 11:00 uur kun je in de wijken rondom ons gebouw gratis parkeren.

Invalidenparkeerplaatsen

Er zijn invalidenparkeerplaatsen (alleen met gehandicaptenparkeerkaart) voor de hoofdingang van het Piet van Dommelenhuis. Om daar te komen neem je juist wel de eerste afslag op de Churchilllaan (de oprit naar het gebouw van Albert Heijn), of als je van de brug komt, sla je nadat je links af bent geslagen direct rechts af. Als je voor de hoofdingang wilt uitstappen en/of parkeren, moet je dit van tevoren melden bij Per Saldo. Wij informeren de beveiliging die je vervolgens kan toelaten.