Ben jij bij onze online ledenochtend?

Op zaterdag 6 juni 2020 organiseren we een rechtstreekse uitzending vanuit ons kantoor in Utrecht. In het eerste deel, de algemene ledenvergadering, nemen we de officiële stukken met je door. Daarna gaan we met elkaar in gesprek. Hoe gaat het nu met jou? Je kunt vanuit je huis deelnemen, stemmen en je vragen stellen via de live chat. De bijeenkomst is alleen voor leden. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Het eerste uur bestaat uit de algemene ledenvergadering. Voorzitter Wim van Minnen en penningmeeester Rob Ruijtenberg bespreken de officiële stukken. Directeur Aline Molenaar en adjunct-directeur Maria van Bommel zijn ook aanwezig om een toelichting te geven. Met elkaar keuren we de jaarrekening 2019 goed. En we stellen het verslag van de vorige ledenvergadering en het jaarverslag 2019 vast.

In gesprek met elkaar

Daarna willen we weten hoe het nu met jou gaat. Waar loop je tegenaan bij het regelen van jouw zorg? Waar maak je je zorgen over? Hoe denk je dat de 1,5 m samenleving uitpakt voor jou? We horen graag hoe jij hierover denkt. Heb je andere onderwerpen die je bezighouden en die je met ons wilt delen? Dat kan. Je kunt meedoen en je vragen en opmerkingen doorgeven via de live chat.

Praktische informatie

De alv is aanstaande zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur. We willen graag weten wie er zaterdag bij zijn. Daarom vragen we je om je aan te melden. Doe dit via onderstaande link voor donderdag 4 juni 2020, 23.00 uur. Omdat de bijeenkomst alleen voor leden is, is het nodig dat je inlogt. Aanmelden is niet meer mogelijk.