Alv Per Saldo 4 juni 2024

Dinsdagavond 4 juni 19.00 – 21.00 uur
Bij Per Saldo in Utrecht of online via Zoom

Kom je ook naar de aankomende Algemene ledenvergadering (Alv) op dinsdagavond 4 juni? Je kunt weer fysiek deelnemen, op onze nieuwe etage in het Piet van Dommelenhuis. We kijken ernaar uit je persoonlijk te ontmoeten en met je in gesprek te gaan. Je kunt vooraf ook even een broodje mee-eten.

Natuurlijk kun je ook via Zoom aansluiten. Je kunt dit keer dus kiezen.

Wat gaan we doen?

In het eerste gedeelte legt het bestuur het jaarverslag 2023 voor ter bespreking en de jaarrekening 2023 ter goedkeuring. Verder staat op de agenda het verzoek om verlenging van het voorzitterschap door Yvonne Lammertink. Ook vertellen we meer over de stand van zaken van het toekomsttraject van Per Saldo.

In het tweede deel van het programma vertellen we meer over de actualiteiten en wat wij doen aan beleidsbeïnvloeding en belangenbehartiging. We geven een korte update over de pgb-actielijnen van demissionair minister Helder. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

  • de gepubliceerde Handreiking toereikende tarieven pgb sociaal domein;
  • onze bezoeken aan 30 gemeenten samen met VWS en onze bevindingen en acties;
  • het uitzetten van een onderzoek onder budgethouders/vertegenwoordigers naar de verlengde toekenning van het pgb in de Zvw.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Aanmelden kan tot en met dinsdag 28 mei 2024.

Vergaderstukken

De officiële stukken vind je vanaf dinsdag 21 mei 2024 op de agenda van onze website. Je vindt daar de volledige agenda, het jaarverslag 2023 en de jaarrekening 2023.

Vragen

Heb je een vraag over deze stukken? Dan kun je die tot en met dinsdag 28 mei 2024, 13:00 uur mailen naar [email protected]. Yvonne, Aline en Marco geven zo veel mogelijk antwoord op deze vragen tijdens de ledenvergadering. 

We kijken ernaar uit om je op 4 juni persoonlijk of online te ontmoeten en met je in gesprek te gaan.

De Alv is alleen toegankelijk voor leden, dus om je aan te melden moet je eerst inloggen op de website.