Welkomcafé abonnees Wonen

We vinden het fijn dat je het afgelopen jaar een abonnement Wonen bij ons hebt afgesloten. Je hebt al even tijd gehad om kennis te maken met onze vereniging. Nu willen je graag ontmoeten en daarom heb je van ons een uitnodiging ontvangen om naar ons welkomcafé te komen.

We gaan met elkaar in gesprek over alles wat komt kijken bij wonen met een pgb. We willen je laten zien wat we doen en waarvoor je bij ons terecht kunt. We geven bijvoorbeeld kort uitleg over het gebruik van de toolkit Wonen. Met andere abonnees Wonen kun je ervaringen en tips uitwisselen. Ook willen we van jou horen wat je van ons verwacht en waar je behoefte aan hebt. En misschien kun je je (ervarings)deskundigheid inzetten voor andere abonnees Wonen? Schuif je met je eigen drankje aan aan onze virtuele stamtafel?

Hoe werkt het?

Het welkomcafé is online via Zoom. Alles wat jij nodig hebt om mee te kunnen doen is een computer, laptop of tablet met een camera en een microfoon.

Praktische informatie

Het welkomcafé is open op 23 juni 2022 van 19.30 uur tot 21.00 uur. En is alleen voor nieuwe abonnees Wonen die een uitnodiging in de mail hebben ontvangen. De toegang is gratis.

We willen graag weten hoeveel tafels we in het café moeten zetten, dus meld je hieronder aan. Dan ontvang je de dag voordat de virtuele deuren opengaan een link om binnen te komen. En vergeet niet alvast een drankje in te schenken!

Na aanmelding krijg je uiterlijk 1 dag voor het welkomcafé je een mail met de zoomlink.

Aanmelden

Het is niet meer mogelijk je voor het welkomcafé van 23 juni 2022 aan te melden.

Wil je graag verder lezen? Deze inhoud is alleen voor leden of abonnees. Log in of word lid/abonnee, dan krijg je direct een inlog.

Ben je nog geen lid of abonnee van Per Saldo?

Wat jammer dat je nog geen lid of abonnee bent. Als je een pgb hebt of ermee te maken hebt, dan is Per Saldo voor jou een belangrijke bron van kennis en informatie en een steun in de rug. En wij kunnen ons werk niet doen zonder onze leden en abonnees.

Als lid of abonnee krijg je

  • Een gratis advieslijn
  • Korting op cursussen
  • Toegang tot onze themadossiers
  • En nog veel meer…