Pgb-café: online ontmoeten en bijpraten over indicatie in de Zvw

mensen aan tafeltjes in gesprek met elkaar in een café

Vind je het leuk om andere budgethouders en vertegenwoordigers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen? Kom dan dinsdagavond 21 juni naar ons online pgb-café!

We praten je aan de virtuele stamtafel kort bij over de nieuwste ontwikkelingen rond de indicatie in de Zvw. Wat is er allemaal gebeurd na de uitzending van Kassa op 19 maart 2022? Wat zijn je eigen ervaringen? Hoe kunnen we met elkaar verbeteringen voor elkaar krijgen?

Een café is iets heel anders dan een ledenbijeenkomst of cursus. In een café ontmoet je elkaar en deel je ervaringen. Dit keer is de Zvw het onderwerp waarover je met elkaar in gesprek gaat, maar dat hoeft niet.

Hoe werkt het?

We praten je in 5 minuten bij. Daarna ga je van de stamtafel naar een eigen ‘digitale tafel’ met 3 andere budgethouders. Wij regelen dat.

Alles wat jij nodig hebt om mee te kunnen doen is een computer, laptop of tablet met een camera en een microfoon.

In de groepjes kun je bespreken wat je belangrijk vindt. Het kan gaan over de Zvw, maar ook iets anders. Dat bepaal je met de mensen met wie je in gesprek bent, net zoals in een café.

Je gaat naar 2 tafels, zodat je meerdere mensen kunt ontmoeten.

Praktische informatie

Het pgb-café is open op 21 juni 2022 van 19.30 uur tot 21.00 uur. Alleen budgethouders en vertegenwoordigers kunnen naar binnen. Je hoeft geen lid te zijn van onze vereniging. Voor leden is de toegang is gratis, niet-leden betalen 15 euro.

En we willen graag weten hoeveel tafels we in het café moeten zetten, dus meld je hieronder aan. Dan ontvang je de dag voordat de virtuele deuren opengaan een link om binnen te komen. En vergeet niet alvast een drankje in te schenken!

Aanmelden

Je kunt je hieronder aanmelden. Leden loggen in om gratis te kunnen meedoen.
Uiterlijk 1 dag voor het café krijg je een mail met de zoomlink.

Het is op dit moment niet mogelijk je voor dit event aan te melden.