Online ALV/Ledenavond Per Saldo

Donderdagavond 8 oktober was onze 50e ledenvergadering. We blikten we met elkaar terug op de afgelopen 25 jaar, gaven aan wat het pgb voor ons betekent en hadden het over de toekomst: hoe geven we het pgb weer meer glans en hoe gaan we voor een gouden jubileum?

Algemene ledenvergadering

We hadden graag ons 25-jarig jubileum met elkaar willen vieren. Feestelijk met slingers en lekkernijen in een zaaltje. Maar helaas is dat in deze tijd gewoonweg niet mogelijk. Desondanks hebben we elkaar online via Zoom kunnen zien en spreken. Dit heeft ook zo zijn voordelen, waaronder niet hoeven reizen. Dit maakte het voor een aantal van jullie mogelijk om er dit keer bij te zijn.

Het officiële gedeelte van de vergadering werd geleid door onze voorzitter Wim van Minnen. De aanwezige leden keuren de begroting 2021 goed. Het verslag van de vorige vergadering en het jaarplan 2021 zijn vastgesteld.

De bestuursleden Yvonne Lammertink en Caroline Boerma zijn herbenoemd als bestuurslid. Zij hebben verteld waarom zij het belangrijk vinden en graag actief blijven als bestuurslid. En Otwin van Dijk is gekozen tot erelid. Lees ons nieuwsbericht van 21 oktober 2021 over zijn benoeming.

Nieuws

Met elkaar in gesprek

Vervolgens was het tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Online in kleine groepjes gingen we in op onderwerpen als wonen, een pgb om trots op te zijn, een sterke verenging en hoe we als vereniging de volgende 25 jaar gaan halen. Hier zijn mooie ideeën uit voortgekomen over onder andere het pgb meer glans geven en het behouden en werven van leden.

Per Saldo lid? Dan ontvang je van ons nog een verslag waarin staat wat wij met alle ideeën uit deze 50ledenvergadering en de ledenbijeenkomsten in september 2020 gaan doen.

De officiële stukken: alleen voor leden

De officiële stukken staan op het besloten deel van de website. Ben je lid, zorg dan dat je ingelogd bent. Je vindt daar:

  • De agenda
  • Het concept verslag van de 49ste algemene ledenvergadering van 6 juni 2020
  • Jaarplan 2021
  • Begroting 2021

Wil je graag verder lezen? Deze inhoud is alleen voor leden of abonnees. Log in of word lid/abonnee, dan krijg je direct een inlog.

Word lid of abonnee van Per Saldo!

Samen maken we het pgb eenvoudiger en menselijker. We komen op voor je belangen en we zijn jouw bron van kennis en informatie. Met onze hulp wordt het beheren van het pgb een stuk eenvoudiger.

 

Steun ons. Dan steun je het pgb en daarmee je eigen situatie. Zonder jouw lidmaatschap kunnen wij ons belangrijke werk niet doen. Word nu lid!

Als lid of abonnee krijg je

  • Een gratis advieslijn
  • Korting op cursussen
  • Toegang tot onze themadossiers