ALV en ledenavond najaar 2023

Op donderdagavond 12 oktober 2023 van 19.00 tot 21.00 uur is onze 57ste algemene ledenvergadering. In het eerste gedeelte nemen voorzitter Yvonne Lammertink en penningmeester Rob Ruitenberg het jaarplan 2024 met je door. En de begroting 2024 moet worden goedgekeurd. Ook vertellen we waar we nu staan in het verandertraject van Per Saldo en doen we een contributievoorstel voor het jaar 2024.

In het tweede deel van het programma nemen we je mee in de voorbereiding naar een achterbanraadpleging over het binden en boeien van (nieuwe) leden. Het is van belang om van jou als lid te horen wat jij belangrijk vindt om uit te vragen; “welke vraag wil jij dat er aan de leden wordt gesteld?”. Samen met die informatie gaan we de achterbanraadpleging verder vormgeven. Daarom is het van groot belang dat jouw vraag ook meegenomen wordt.

Daarnaast willen we delen welke werkzaamheden we oppakken om de verkiezingsprogramma’s te beïnvloeden én uiteindelijk het regeerakkoord. Ook komt er een nieuw 4-jaren beleidsplan waarin de acties worden opgenomen, waarvan wij vinden dat die in de volgende regeerperiode opgepakt moeten worden.

Je kunt hieronder de volledige agenda inzien en je aanmelden. En vanaf 20 september kun je hier ook de officiële stukken vinden. Alleen voor leden, dus inloggen nodig.

Wil je graag verder lezen? Deze inhoud is alleen voor leden of abonnees. Log in of word lid/abonnee, dan krijg je direct een inlog.

Word lid of abonnee van Per Saldo!

Samen maken we het pgb eenvoudiger en menselijker. We komen op voor je belangen en we zijn jouw bron van kennis en informatie. Met onze hulp wordt het beheren van het pgb een stuk eenvoudiger.

 

Steun ons. Dan steun je het pgb en daarmee je eigen situatie. Zonder jouw lidmaatschap kunnen wij ons belangrijke werk niet doen. Word nu lid!

Als lid of abonnee krijg je

  • Een gratis advieslijn
  • Korting op cursussen
  • Toegang tot onze themadossiers