Actielijnen ministerie van VWS

Minister Helder heeft 5 pgb-thema’s benoemd die zij in actielijnen gaat uitwerken. We zijn gevraagd en ongevraagd betrokken bij deze actielijnen. Op deze plek houden we je op de hoogte van ontwikkelingen en onze acties.

Video: stand van zaken pgb-actielijnen

Wil je weten wat de huidige stand van zaken is op de actielijnen pgb? Bekijk dan de toelichting die onze directeur Aline Molenaar en beleidsadviseur Jacqueline Gomes hierop gaven, tijdens de algemene ledenvergadering van het voorjaar van 2023.

De video is met ondertiteling. Schakel de ondertiteling in of uit via het icoontje rechtsonder op de video (naast het tandwieltje).

Deze inhoud is beschikbaar wanneer de cookies geaccepteerd zijn.

Stand van zaken pgb-actielijnen

Ondanks de val van het kabinet, blijven wij onze visie uitwerken. Deze onderwerpen komen ook weer terug in ons aankomend vierjarenprogramma. We blijven ons ervoor inzetten dat de uitwerking van de actielijnen ook door blijft gaan onder het demissionair kabinet, en het nieuwe kabinet.

Een lijst van pagina's

Thema 5 gaat over wooninitiatieven. De ontwikkelingen en acties op dit gebied vind je in ons thema Wonen:

Een lijst van pagina's

Welke positieve en/of negatieve ervaringen heb je met het een of meerdere van deze thema’s? En heb je tips of mogelijke oplossingen? Laat het ons weten.

Het laatste nieuws